KookJij

Spaghetti met scampi's in een pecorino tomatensausje

Een heerlijk spaghetti met scampi's in een pecorino tomatensausje recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Spaghetti met scampi's in een pecorino tomatensausje te bereiden

Spek zeer fijn snijden.
Look in fijne ringen snijden.
Courgette in blokjes snijden.
Sjalotjes in stukken snijden.
Bak het spek aan in een beetje boter voeg look, sjalot en courgette toe kruid met de boven vermelde kruiden en laat op een zacht vuur stoven terwijl men de tomatensaus en 25gr kaas toevoegd.
Als laatste de scampi's toevoegen +/- 5 min laten meestoven.
Ondertussen heb je de spaghetti beetgaar gekookt.
Serveer dit alles zeer warm op bord en werk af met de 25 gr kaas.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst