Recept
« Terug naar recepten
Spaghetti met scampi's in een pecorino tomatensausje
PT30M
Spaghetti met scampi's in een pecorino tomatensausje
Een heerlijk spaghetti met scampi's in een pecorino tomatensausje recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Spaghetti met scampi's in een pecorino tomatensausje te bereiden
Spek zeer fijn snijden.
Look in fijne ringen snijden.
Courgette in blokjes snijden.
Sjalotjes in stukken snijden.
Bak het spek aan in een beetje boter voeg look, sjalot en courgette toe kruid met de boven vermelde kruiden en laat op een zacht vuur stoven terwijl men de tomatensaus en 25gr kaas toevoegd.
Als laatste de scampi's toevoegen +/- 5 min laten meestoven.
Ondertussen heb je de spaghetti beetgaar gekookt.
Serveer dit alles zeer warm op bord en werk af met de 25 gr kaas.
Look in fijne ringen snijden.
Courgette in blokjes snijden.
Sjalotjes in stukken snijden.
Bak het spek aan in een beetje boter voeg look, sjalot en courgette toe kruid met de boven vermelde kruiden en laat op een zacht vuur stoven terwijl men de tomatensaus en 25gr kaas toevoegd.
Als laatste de scampi's toevoegen +/- 5 min laten meestoven.
Ondertussen heb je de spaghetti beetgaar gekookt.
Serveer dit alles zeer warm op bord en werk af met de 25 gr kaas.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.