Recept
« Terug naar recepten
Spaghetti met spinazie, aubergines, tomaten en kappertjes
PT45M
Spaghetti met spinazie, aubergines, tomaten en kappertjes
Een heerlijk spaghetti met spinazie, aubergines, tomaten en kappertjes recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
carrefour
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Spaghetti met spinazie, aubergines, tomaten en kappertjes te bereiden
- Verwarm de oven voor op 180°C. Halveer de kerstomaten en verdeel ze over een met bakpapier beklede bakplaat. Kruid met zout en peper en rooster 20 min in de oven. Spoel de spinazie grondig en laat uitlekken.
- Verhit 1 el olie in een pan op een zacht vuur en bak er de aubergine goudbruin in. Kruid met zout en peper. Haal de aubergine uit de pan en laat kort uitlekken op keukenpapier. Leg de knoflook en de chilivlokken in dezelfde pan en bak 1 min. Voeg de spinazie toe, meng en laat even stoven om de smaken te vermengen.
- Kook de pasta beetgaar, laat ze goed uitlekken en doe ze in de pan bij de spinazie. Voeg ook de aubergines, geroosterde kerstomaatjes en de kappertjes toe. Dien op met basilicum.