Recept
« Terug naar recepten
Spaghetti, met tonijn en cherrytomaatjes
PT30M
Spaghetti, met tonijn en cherrytomaatjes
Een heerlijk spaghetti, met tonijn en cherrytomaatjes recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Rio Mare
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Spaghetti, met tonijn en cherrytomaatjes te bereiden
Halveer de cherrytomaatjes, hak de basilicum en de knoflook fijn en laat de tonijn uitlekken. Snij de peper in dunne ringen.
Breng een grote pan water met zout aan de kook en kook hierin de pasta gaar.
Doe de olijfolie in een pan en fruit hierin de knoflook en de peper. Voeg de tomaatjes en de basilicum toe en breng het op smaak met wat zout. Laat het even doorkoken.
Giet de pasta af en schep de tomatensaus erdoor. Roer alles, op laag vuur, even door en voeg de tonijn toe en serveer.
Breng een grote pan water met zout aan de kook en kook hierin de pasta gaar.
Doe de olijfolie in een pan en fruit hierin de knoflook en de peper. Voeg de tomaatjes en de basilicum toe en breng het op smaak met wat zout. Laat het even doorkoken.
Giet de pasta af en schep de tomatensaus erdoor. Roer alles, op laag vuur, even door en voeg de tonijn toe en serveer.
Hilde Dumont zegt:
Persoonlijk zou ik er meer tonijn aan toevoegen.