KookJij

Spaghetti met venusschelpjes

Een heerlijk spaghetti met venusschelpjes recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Mini-proeven: pasta à volonté
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Spaghetti met venusschelpjes te bereiden

1. Spoel de schelpjes in ruim water. Snipper de peterselie. Pel en hak de knoflook.
2. Kook de spaghetti al dente in 4 liter gezouten water.
3. Verwarm de knoflook en de peterselie zachtjes in een pan met drie eetlepels olijfolie. Voeg er de schelpen aan toe en, voor de knoflook begint te kleuren, ook de wijn. Laat de schelpjes op hoog vuur openkoken.
4. Giet de pasta af, verdeel hem over de borden en schep er de schelpen bij. Sprenkel er nog een lepeltje olijfolie over.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst