Geen mager recept maar wel heel lekker.
De kruiden/knoflook voeg ik zelf toe, op gevoel dus. Hier moet u zelf even bekijken wat u het lekkerst vind.
Recept
« Terug naar recepten
Spaghetti met witte saus
PT20M
Spaghetti met witte saus
Een heerlijk spaghetti met witte saus recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Angelique van Engelen
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Spaghetti met witte saus te bereiden
Slagroom en eidooiers goed door roeren (niet kloppen).
2 Flinke theelepels knoflookpoeder toevoegen, Italiaanse kruiden tussen je handen fijnwrijven en toevoegen, peper en zout naar smaak toevoegen, plakjes katenspek in stukjes snijden en toevoegen.
Daarna dit alles op een laag vuurtje aan de kook brengen, de hele tijd blijven roeren met een garde, een paar min. al roerend door laten koken.
Spaghetti koken als op de verpakking.
2 Flinke theelepels knoflookpoeder toevoegen, Italiaanse kruiden tussen je handen fijnwrijven en toevoegen, peper en zout naar smaak toevoegen, plakjes katenspek in stukjes snijden en toevoegen.
Daarna dit alles op een laag vuurtje aan de kook brengen, de hele tijd blijven roeren met een garde, een paar min. al roerend door laten koken.
Spaghetti koken als op de verpakking.