Serveren met een lekkere salade.
Recept
« Terug naar recepten
Spaghetti omelet
PT30M
Spaghetti omelet
Een heerlijk spaghetti omelet recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
monique ottenbros
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Pasta's
- > Ontbijt & Lunch - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Spaghetti omelet te bereiden
-De spaghetti al dente koken, afgieten en met een beetje olijfolie omroeren.
-Het gerookt spek zachtjes uitbakken.
-De uien toevoegen en glazig bakken.
-De eieren loskloppen met de room, parmezaanse kaas, peper, zout en aromatkruiden.
-De spaghetti door het eimengsel roeren.
-In een pan een beetje olijfolie verhitten en de helft van het ei/spaghetti mengsel in de pan doen.
-De spek en ui erover verdelen en de tomaatplakjes, evenals de mozarella.
-De andere helft van het spaghetti/ei mengsel erover verdelen.
-Als de onderkant bruingebakken is (en de helft van het eimengsel gestold is) het geheel omdraaien met behulp van een bord of deksel en de andere kant ook bruinbakken.
-Het gerookt spek zachtjes uitbakken.
-De uien toevoegen en glazig bakken.
-De eieren loskloppen met de room, parmezaanse kaas, peper, zout en aromatkruiden.
-De spaghetti door het eimengsel roeren.
-In een pan een beetje olijfolie verhitten en de helft van het ei/spaghetti mengsel in de pan doen.
-De spek en ui erover verdelen en de tomaatplakjes, evenals de mozarella.
-De andere helft van het spaghetti/ei mengsel erover verdelen.
-Als de onderkant bruingebakken is (en de helft van het eimengsel gestold is) het geheel omdraaien met behulp van een bord of deksel en de andere kant ook bruinbakken.
Rutger zegt: