KookJij

Spaghetti-Vongole op een andere manier klaargemaakt

Een heerlijk spaghetti-vongole op een andere manier klaargemaakt recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Spaghetti-Vongole op een andere manier klaargemaakt te bereiden

Pasta beetgaar koken in ruim licht gezouten water.
Venusschelpen goed wassen.
Pepertje ontdoen van zaadjes en in stukjes snijden.
Sjalotjes fijn snijden.
Peterselie fijn snijden.
Stoof de groenten aan in de olie van de tomaatjes voeg wijn en kruiden toe evenzeer de schelpen.
Als deze opengaan de boter toevoegen.
Verdeel de pasta over de borden en schep de mengeling van de venusschelpen erover heen.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst