Recept
« Terug naar recepten
Spaghetti-Vongole op een andere manier klaargemaakt
PT30M
Spaghetti-Vongole op een andere manier klaargemaakt
Een heerlijk spaghetti-vongole op een andere manier klaargemaakt recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Spaghetti-Vongole op een andere manier klaargemaakt te bereiden
Pasta beetgaar koken in ruim licht gezouten water.
Venusschelpen goed wassen.
Pepertje ontdoen van zaadjes en in stukjes snijden.
Sjalotjes fijn snijden.
Peterselie fijn snijden.
Stoof de groenten aan in de olie van de tomaatjes voeg wijn en kruiden toe evenzeer de schelpen.
Als deze opengaan de boter toevoegen.
Verdeel de pasta over de borden en schep de mengeling van de venusschelpen erover heen.
Venusschelpen goed wassen.
Pepertje ontdoen van zaadjes en in stukjes snijden.
Sjalotjes fijn snijden.
Peterselie fijn snijden.
Stoof de groenten aan in de olie van de tomaatjes voeg wijn en kruiden toe evenzeer de schelpen.
Als deze opengaan de boter toevoegen.
Verdeel de pasta over de borden en schep de mengeling van de venusschelpen erover heen.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.