Je kunt hier natuurlijk ieder soort broodjes voor nemen die je lekker vindt, als er maar ruimte is om ze te vullen!
Recept
« Terug naar recepten
Spaghettibroodjes
PT45M
Spaghettibroodjes
Een heerlijk spaghettibroodjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
monique ottenbros
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Ontbijt & Lunch - Warm
- > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Spaghettibroodjes te bereiden
De ui zachtjes fruiten samen met de paprikablokjes.
Het halve blik tomatenblokjes met een deel sap erbij doen en verwarmen op laag vuur.
Het bouillonblokje erdoor roeren tot het opgelost is.
De knoflook erbij doen samen met de tomatenpuree en alles goed roeren
Deksel op de pan doen en het vuur laag zetten en zachtjes laten pruttelen.
Het gehakt goed doorkneden met aromatpoeder en wat peper.
Balletjes draaien ter grootte van een soep balletje.
Balletjes bruin en gaar bakken en op keukenpapier laten uitlekken.
De saus van het vuur afnemen en de spaghetti en basilicum blaadjes erdoor roeren, alles goed vermengen.
Van de afbakbroodjes de bovenkant afsnijden en voorzichtig uithollen zodat er een bakje ontstaat.
De spaghetti in de bakjes verdelen en beleggen met de gehaktballetjes.
Hierbovenop de plakjes tomaat verdelen en bestrooien met wat peper.
Mozarella erover verdelen naar smaak en de broodjes in een voorverwarmde oven van 180°C afbakken in ± 10 minuten.
Het halve blik tomatenblokjes met een deel sap erbij doen en verwarmen op laag vuur.
Het bouillonblokje erdoor roeren tot het opgelost is.
De knoflook erbij doen samen met de tomatenpuree en alles goed roeren
Deksel op de pan doen en het vuur laag zetten en zachtjes laten pruttelen.
Het gehakt goed doorkneden met aromatpoeder en wat peper.
Balletjes draaien ter grootte van een soep balletje.
Balletjes bruin en gaar bakken en op keukenpapier laten uitlekken.
De saus van het vuur afnemen en de spaghetti en basilicum blaadjes erdoor roeren, alles goed vermengen.
Van de afbakbroodjes de bovenkant afsnijden en voorzichtig uithollen zodat er een bakje ontstaat.
De spaghetti in de bakjes verdelen en beleggen met de gehaktballetjes.
Hierbovenop de plakjes tomaat verdelen en bestrooien met wat peper.
Mozarella erover verdelen naar smaak en de broodjes in een voorverwarmde oven van 180°C afbakken in ± 10 minuten.
ryanne89 zegt: