Dit lijkt een beetje op spaghetti carbonara. Het is een heerlijk makkelijk recept hier is iedereen er gek op.
In plaats van spaghettini neem ik meestal gewone spaghetti.
Recept
« Terug naar recepten
Spaghettini
PT25M
Spaghettini
Een heerlijk spaghettini recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
ineke witte
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
waarschijnlijk een oude allerhande
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Spaghettini te bereiden
Spaghettini koken.
In koekenpan (wok) olie verhitten, spekblokjes uit bakken, ui en knoflook toevoegen en meebakken. Ham en selderij en kruiden toevoegen en alles ± 3 min. zacht bakken.
In een kom eieren en melk los kloppen.
Spaghettini afgieten door het uien mengsel scheppen goed mengen dan het ei/melk mengsel toevoegen. Goed door verwarmen. Pan of schaal op tafel zetten kaas er apart bij serveren.
In koekenpan (wok) olie verhitten, spekblokjes uit bakken, ui en knoflook toevoegen en meebakken. Ham en selderij en kruiden toevoegen en alles ± 3 min. zacht bakken.
In een kom eieren en melk los kloppen.
Spaghettini afgieten door het uien mengsel scheppen goed mengen dan het ei/melk mengsel toevoegen. Goed door verwarmen. Pan of schaal op tafel zetten kaas er apart bij serveren.