Recept
« Terug naar recepten
Spaghettini met aspergepunten
PT25M
Spaghettini met aspergepunten
Een heerlijk spaghettini met aspergepunten recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
onbekend
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Spaghettini met aspergepunten te bereiden
Breek de punten van de asperges en gebruik de rest voor soep. Was de punten en snijd ze eventueel in kleinere stukjes. Dompel de tomaten 10 tellen in kokend water, pel ze, verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in stukjes.
Verhit de olie in een sauspan en stoof de aspergepunten onder voortdurend roeren 2-3 minuten. Voeg de tomaten toe, kruid met peper en zout en laat onder regelmatig omscheppen 10-15 minuten zachtjes stoven.
Kook de spaghettini al dente, giet de pasta af en meng de saus er voorzichtig door. Serveer met versgeraspte Parmezaanse kaas.
Verhit de olie in een sauspan en stoof de aspergepunten onder voortdurend roeren 2-3 minuten. Voeg de tomaten toe, kruid met peper en zout en laat onder regelmatig omscheppen 10-15 minuten zachtjes stoven.
Kook de spaghettini al dente, giet de pasta af en meng de saus er voorzichtig door. Serveer met versgeraspte Parmezaanse kaas.