Recept
« Terug naar recepten
Speklapjes met pittige tomatensaus
PT20M
Speklapjes met pittige tomatensaus
Een heerlijk speklapjes met pittige tomatensaus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Speklapjes met pittige tomatensaus te bereiden
Pel en snipper de ui.Snijd de speklapjes in dunne reepjes.Verhit de wok op hoog vuur.Schenk de olie in de wok en laat deze heet worden.Bak hierin het vlees op halfhoog vuur al omscheppend in 8 min.Voeg de ui toe en bak deze 2 min.al omscheppend mee.Voeg de chilisaus,ananasjam en de tomatensaus toe en laat het gerecht goed warm worden.Strooi er bieslook over.
Lekker met gekookte rijst en witte bonen.
Lekker met gekookte rijst en witte bonen.