Recept
« Terug naar recepten
Sperziebonen met shoarma
PT30M
Sperziebonen met shoarma
Een heerlijk sperziebonen met shoarma recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Carmen Giskes
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
- > Bijgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
oud recept weet niet waarvan (libelle?)
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Sperziebonen met shoarma te bereiden
De voorgekookte boontjes met de uien, pesto, shoarma en de kruiden aanfruiten, de aardappelschijfjes ook voorgekookt of uit het koelvak, dan hoeven ze niet voorgekookt te worden.
Het shoarma mengsel in een beboterde ovenschaal doen en de plakjes aardappel er op dan de creme fraiche en de geraspte kaas er over.
Op 200 gr. in de oven afbakken tot bruin, 45 min.
Het shoarma mengsel in een beboterde ovenschaal doen en de plakjes aardappel er op dan de creme fraiche en de geraspte kaas er over.
Op 200 gr. in de oven afbakken tot bruin, 45 min.