Recept
« Terug naar recepten
Spiegelei met parmaham
PT15M
Spiegelei met parmaham
Een heerlijk spiegelei met parmaham recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Ontbijt & Lunch - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
delhaize
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Spiegelei met parmaham te bereiden
Zet een antikleefpan op het vuur. Voeg de boter toe en kruid met peper en zout.
Plaats een dresseerring in de pan, breek er het ei in en laat het bakken. Voeg vervolgens de erwten in de pan om ze op te warmen.
Verwijder de ring en plaats het ei voorzichtig op een bord. Voeg de erwten en de parmaham toe. Werk af met een beetje postelein en parmezaan.
Herhaal deze handelingen 4 keer.
Dien het gerecht warm op met krokant brood. Perfect voor een brunch of een kleine maaltijd.
Plaats een dresseerring in de pan, breek er het ei in en laat het bakken. Voeg vervolgens de erwten in de pan om ze op te warmen.
Verwijder de ring en plaats het ei voorzichtig op een bord. Voeg de erwten en de parmaham toe. Werk af met een beetje postelein en parmezaan.
Herhaal deze handelingen 4 keer.
Dien het gerecht warm op met krokant brood. Perfect voor een brunch of een kleine maaltijd.