Recept
« Terug naar recepten
Spies met garnalen biefstuk en kruidenolie
PT30M
Spies met garnalen biefstuk en kruidenolie
Een heerlijk spies met garnalen biefstuk en kruidenolie recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
ah
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Spies met garnalen biefstuk en kruidenolie te bereiden
Pureer met een staafmixer de kruiden met de knoflook en de olie. Snijd de biefstuk in 12 blokjes van gelijke grootte. Meng de blokjes vlees en de ongepelde garnalen met de kruidenolie en laat ze tot gebruik afgedekt in de koelkast staan. Rijg de blokjes vlees en de garnalen om en om aan de spiesen. Gril ze op een ingevet rooster op heet vuur in 4-6 minuten gaar en bruin (de garnalen moeten mooi roze van kleur zijn). Bestrooi de spiesen met (fijn zee)zout en (versgemalen) peper en serveer ze met een part citroen.
Tip: Het marineren heeft minimaal een uur de tijd nodig, maar u kunt het vlees ook al een dag van tevoren marineren
Tip: Het marineren heeft minimaal een uur de tijd nodig, maar u kunt het vlees ook al een dag van tevoren marineren