Recept
« Terug naar recepten
Spiesjes van gemarineerde kippenlever en groente met garnituur
PT40M
Spiesjes van gemarineerde kippenlever en groente met garnituur
Een heerlijk spiesjes van gemarineerde kippenlever en groente met garnituur recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hans de vos
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
- > Hapjes - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
hdv
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Spiesjes van gemarineerde kippenlever en groente met garnituur te bereiden
Was de kippenlever en maak droog.
Snijd de taaie delen eruit.
Marineer ged. 15 min, hot curry naar smaak.
Steek de levertjes aan de spiesjes en wissel af met stukjes biet en broccoli.
Bestrijk met arachide olie.
Bereid in voorverwarmde oven, bij 140°C, max. 20 min.
Serveer warm en geef er een sausje van mayo, gemengd met de dressing bij (1 op 1).
----------------------------------------
Garnituur
Snijd de aardappel in zeer dunne plakken, was ze onder de kraan en dep droog.
Snijd de biet in dunne plakken, halveer de plakken
Aardappel lekker kruiden met ras -et- hanout
Frituur beiden tegelijk in olie van 150 grd C, ca 10 min tot knapperig.
Serveer bij de spiezen, tesamen met een frisse groene salade.
Snijd de taaie delen eruit.
Marineer ged. 15 min, hot curry naar smaak.
Steek de levertjes aan de spiesjes en wissel af met stukjes biet en broccoli.
Bestrijk met arachide olie.
Bereid in voorverwarmde oven, bij 140°C, max. 20 min.
Serveer warm en geef er een sausje van mayo, gemengd met de dressing bij (1 op 1).
----------------------------------------
Garnituur
Snijd de aardappel in zeer dunne plakken, was ze onder de kraan en dep droog.
Snijd de biet in dunne plakken, halveer de plakken
Aardappel lekker kruiden met ras -et- hanout
Frituur beiden tegelijk in olie van 150 grd C, ca 10 min tot knapperig.
Serveer bij de spiezen, tesamen met een frisse groene salade.
Mijn kookverhaal (Hans de vos)
Reken per persoon met 2 goed gevulde spiesjes