Recept
« Terug naar recepten
Spinazie-hazelnoot pesto
PT5M
Spinazie-hazelnoot pesto
Een heerlijk spinazie-hazelnoot pesto recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Flavia Vasco de Sousa
Bereidingstijd:
5 min
Personen:
nvt personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Overig
- > BBQ & Grillen - Bijgerechten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Seasons (recepten uit Toscane)
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Spinazie-hazelnoot pesto te bereiden
Alle ingrediënten BEHALVE de extra hazelnootolie in de keukenmachine/blender doen en tot een grove pasta malen.
Indien de pesto te dik is, kun je wat hazelnootolie toevoegen.
Indien de pesto te dik is, kun je wat hazelnootolie toevoegen.
Mijn kookverhaal (Flavia Vasco de Sousa)
Lekker bij gebakken vis(filets) en pastagerechten.