KookJij

Spinazie in de wok

Een heerlijk spinazie in de wok recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Spinazie in de wok te bereiden

In grote wok (of braadpan) ui en knoflook in olie zachtjes glazig fruiten. Op hoger vuur spinazie toevoegen: niet alles tegelijk, iedere keer een handvol tot de vorige is geslonken.
Als alle spinazie in de pan zit: zout en peper toevoegen en goed doorroeren.
Vier kuiltjes maken en daarin een ei breken. Deksel op de pan en op laag vuur eieren laten stollen (geel moet vloeibaar blijven).
Voorzichtig op warme borden scheppen en vers (pita)brood bij serveren.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Els

Els zegt:
Deze dus ook bij de favo's Simpel maar wel heel smakelijk volgens mij dus weer proberen.Gr.Els;)