Recept
« Terug naar recepten
Spinazie in de wok
PT15M
Spinazie in de wok
Een heerlijk spinazie in de wok recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Gerrie van Rossum
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Spinazie in de wok te bereiden
In grote wok (of braadpan) ui en knoflook in olie zachtjes glazig fruiten. Op hoger vuur spinazie toevoegen: niet alles tegelijk, iedere keer een handvol tot de vorige is geslonken.
Als alle spinazie in de pan zit: zout en peper toevoegen en goed doorroeren.
Vier kuiltjes maken en daarin een ei breken. Deksel op de pan en op laag vuur eieren laten stollen (geel moet vloeibaar blijven).
Voorzichtig op warme borden scheppen en vers (pita)brood bij serveren.
Als alle spinazie in de pan zit: zout en peper toevoegen en goed doorroeren.
Vier kuiltjes maken en daarin een ei breken. Deksel op de pan en op laag vuur eieren laten stollen (geel moet vloeibaar blijven).
Voorzichtig op warme borden scheppen en vers (pita)brood bij serveren.
Els zegt: