Recept
« Terug naar recepten
Spinazie-kip wraps met kaas
PT30M
Spinazie-kip wraps met kaas
Een heerlijk spinazie-kip wraps met kaas recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Tania Heeren
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Wraps
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
9
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Spinazie-kip wraps met kaas te bereiden
De kipfilet in reepjes snijden, vermengen met japanse soyasaus, 10 minuten laten marineren en in wokolie aanbakken en garen. Van vuur afhalen en laten afkoelen. Intussen de ui en knoflook in een beetje olie aanbakken en zachtjes een paar minuten laten bakken. Het vuur onder de pan uitzetten en de spinazie door de gebakken uitjes/knoflook scheppen. De feta in dunne repen snijden. Per wrap spinazie, kip en feta erop leggen en de wrap oprollen. Een ovenschaal invetten en hierin de wraps leggen. Bestrooien met kaas voordat je deze 20 minuten in een 175°C voorverwarmde oven zet. Serveren met een pittige wrapsaus.