Recept
« Terug naar recepten
Spinazie met bacon en room
PT20M
Spinazie met bacon en room
Een heerlijk spinazie met bacon en room recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Spinazie met bacon en room te bereiden
Was de spinazie,verwijder de harde steeltjes en laat de blaadjes uitlekken in een vergiet.De olijfolie verhitten in een grote koekepan.De plakjes bacon uitbakken,uit de pan scheppen en uit laten lekken op keukenpapier.Dan beetje voor beetje de spinazie in de pan doen,en dit snel en onder voortdurend omkeren laten slinken.De spinazie opnieuw laten uitlekken.De spinazie terug doen in de pan en de allesbinder en de boter door de spinazie roeren op hoog vuur,tot de spinazie gebonden is.Afmaken met een scheut (kook)room,zout,peper en tijm en graneerd het met verkruimelde stukjes bacon en de broodcroûtons.
lieuwe(10 jaar) zegt: