Vroeger maakten we een lasagne recept met deze ingrediënten. Dit is een lekker vegetarisch recept. Maar het recept was bewerkelijk en koste veel tijd.
Dit recept was een probeersel met gevulde pasta dat nu heel regelmatig gegeten wordt. En waarbij we nog steeds vegetarisch kunnen variëren.
Recept
« Terug naar recepten
Spinazie met gevulde pasta
PT30M
Spinazie met gevulde pasta
Vroeger maakten we een lasagne recept met deze ingrediënten. Dit is een lekker vegetarisch recept. Maar het recept was bewerkelijk en koste veel tijd.
Dit recept was een probeersel met gevulde pasta dat nu heel regelmatig gegeten wordt. En waarbij we nog steeds vegetarisch kunnen variëren.
Recept van:
Frans Kamps
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
9
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Variatie op een bewerkelijk lasagna recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Spinazie met gevulde pasta te bereiden
Snij de ui klein en fruit in de olijfolie. Voeg dan de in schijfjes gesneden champignons toe. Als de champignons geslonken zijn de spinazie en de in stukjes gesneden ontvelde tomaat toevoegen. Hierbij toevoegen de gorgonzola (in blokjes gesneden) en de kookroom. Goed blijven roeren ondertussen! Laten koken tot de spinazie volledig ontdooid is. Op smaak brengen met majoraan en peper.
Ondertussen de gevulde pasta volgens de gebruiksaanwijzing koken. Als de pasta klaar is afgieten en bij de saus in de wok doen en mengen.
Daarna: smakelijk eten.
Ondertussen de gevulde pasta volgens de gebruiksaanwijzing koken. Als de pasta klaar is afgieten en bij de saus in de wok doen en mengen.
Daarna: smakelijk eten.