Recept
« Terug naar recepten
Spinazie met rijst en kaassaus
PT60M
Spinazie met rijst en kaassaus
Een heerlijk spinazie met rijst en kaassaus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Carmen Giskes
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
oud recept van weet ik niet
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Spinazie met rijst en kaassaus te bereiden
Spinazie wassen en koken liefst in een bouillon blok.
Op smaak brengen met nootmuskaat peper en boter en worchestershire saus. De kaassaus maken.
Op een mooi groot bord de rijst in een bol in het midden van het bord leggen en een kuil in het midden maken de spinazie er in spekjes met het vet over de rijst en spinazie en de kaassaus apart erbij serveren.
Op smaak brengen met nootmuskaat peper en boter en worchestershire saus. De kaassaus maken.
Op een mooi groot bord de rijst in een bol in het midden van het bord leggen en een kuil in het midden maken de spinazie er in spekjes met het vet over de rijst en spinazie en de kaassaus apart erbij serveren.
derbyke zegt:
Groetjes :);):p