Recept
« Terug naar recepten
Spinazie met tomaten-kaassaus
PT30M
Spinazie met tomaten-kaassaus
Een heerlijk spinazie met tomaten-kaassaus recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jeannine Van Immerseel
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Jeannine Van Immerseel
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Spinazie met tomaten-kaassaus te bereiden
Verhit de boter en bak hierin de in ringen gesneden ui tot glazig, voeg ontvelde in stukken gesneden tomaten toe, kruid met peper en zout en laat even bakken. Neem de pan van het vuur en roer er de kaas door. Schep de ontdooide spinazie in een ovenschotel, kruid met zout en peper, verdeel de tomatensaus erover en zet het geheel in een voorverwarmde oven van 200° gedurende 15 minuten. Dien op met gestoomde aardappelen en vlees naar keuze.
kees01 zegt: