Recept
« Terug naar recepten
Spinaziedip
PT20M
Spinaziedip
Een heerlijk spinaziedip recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Doriet Janssen
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
8 personen
Categorieën:
- > Hapjes - Koud
- > Bijgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Canada
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
Cheryl van Schijndel Canada
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Spinaziedip te bereiden
Maak de vulling een dag van te voren zodat de smaken goed kunnen doortrekken. Laat de spinazie in een vergiet goed uitlekken. Snijd de uitjes in dunne ringen, pers de knoflook en meng de groenten en bouillonpoeder door de spinazie samen met de room en mayonaise. Laat dit een nacht in de koelkast staan. Snijd de kap van het brood af en hol het uit tot je een 2 centimeter dikke zijkant over hebt. Vul het brood met het spinaziemengsel en leg het kapje er schuin op,snijd het uitgeholde brood in blokjes en leg het samen met de tacochips rond het brood, steek een lepeltje in de mix en laat de gasten maar smullen.
Mijn kookverhaal (Doriet Janssen)
Dit recept at ik op een party in Canada en is erg lekker fris op een zomerse dag als snack.