Recept
« Terug naar recepten
Spinazieroletjes met gerookte zalm
PT20M
Spinazieroletjes met gerookte zalm
Een heerlijk spinazieroletjes met gerookte zalm recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sofie Vermaut
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
5 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Spinazieroletjes met gerookte zalm te bereiden
Snijd 5 plakjes gerookte zalm in de lengte in tweeën.
Meng 4 eetlepels Boursin Cuisine knoflook & fijne kruiden met 2 koffielepels citroensap.
Was 10 grote spinaziebladeren en dompel ze 10 seconden in kokend water.
Leg ze in ijskoud water en droog ze af op keukenpapier.
Leg op elk spinazieblad een half sneetje gerookte zalm plat.
Verdeel de Boursin Cuisine knoflook & fijne kruiden over het midden van de halve sneetjes gerookte zalm, vouw de randen van de spinaziebladen om en rol ze strak op.
Meng 4 eetlepels Boursin Cuisine knoflook & fijne kruiden met 2 koffielepels citroensap.
Was 10 grote spinaziebladeren en dompel ze 10 seconden in kokend water.
Leg ze in ijskoud water en droog ze af op keukenpapier.
Leg op elk spinazieblad een half sneetje gerookte zalm plat.
Verdeel de Boursin Cuisine knoflook & fijne kruiden over het midden van de halve sneetjes gerookte zalm, vouw de randen van de spinaziebladen om en rol ze strak op.