Recept
« Terug naar recepten
Spinaziestamppot
PT30M
Spinaziestamppot
Een heerlijk spinaziestamppot recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
10
Herkomst:
Onbekend
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Spinaziestamppot te bereiden
Schil de aardappels en kook ze in water met zout in ca.20 min. gaar.Was de radijsjes en halver ze.Breng de radijsjes in een pan met 25 ml.water,40 gr.boter,poedersuiker, balsamicoazijn aan de kook.Laat de radijsjes in ca. 7 min.op een laag vuur glaceren en breng het op smaak met peper en zout.Was de spinazie,laat deze uitlekken en hak de spinazie grof.Snij de gorgonzola in stukjes.Giet de aardappels af en pureer ze met de rest van de boter,de spinazie en de gorgonzola en breng het op smaak met peper en zout.Verdeel de stamppot over 4 diepe borden en schep de radijsjes met de saus er omheen.
Lekker met een sausijsje.
Lekker met een sausijsje.