Recept
« Terug naar recepten
Spinazietaartje met geitenkaas en walnoten
PT20M
Spinazietaartje met geitenkaas en walnoten
Een heerlijk spinazietaartje met geitenkaas en walnoten recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Annemien
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
- > Makkelijk & snel - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Libelle
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Spinazietaartje met geitenkaas en walnoten te bereiden
Ontdooi 350g gehakte spinazie in de microgolfoven en laat uitlekken in een zeef. Bekleed zes individuele taartvormpjes met bladerdeeg. Meng de spinazie met 400g verse geitenkaas en 60g gepelde walnoten. Verdeel het mengsel over de taartvormpjes en leg er nog enkele noten op. Bak 15 à 20 minuten in een voorverwarmde oven op 200°C.