Recept
« Terug naar recepten
Spiraaltjes met Italiaanse braadworst
PT30M
Spiraaltjes met Italiaanse braadworst
Een heerlijk spiraaltjes met italiaanse braadworst recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Annemien
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Pasta's
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Libelle pizza & pasta
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Spiraaltjes met Italiaanse braadworst te bereiden
Snij de salcicia in plakjes.
Wrijf de paddenstoelen droog schoon, snij ze in stukjes.
Braad het vlees kort op een hevig vuur, in 1 eetlepel olijfolie. Zet het even aan de kant.
Bak in dezelfde pan, in iets meer olijfolie, de paddenstoelen kort op een hevig vuur.
Voeg er de tomaatblokjes en de oregano aan toe. Kruid naar smaak bij met peper en zout. Laat 5 minuten sudderen in de open pan.
Doe het vlees weer bij de saus.
Laat nog een paar minuten goed doorwarmen.
Kook de pasta beetgaar in gezouten water. Giet ze af en vermeng ze met de saus.
Serveer met gemalen grana padano of parmezaan in een apart kommetje.
Wrijf de paddenstoelen droog schoon, snij ze in stukjes.
Braad het vlees kort op een hevig vuur, in 1 eetlepel olijfolie. Zet het even aan de kant.
Bak in dezelfde pan, in iets meer olijfolie, de paddenstoelen kort op een hevig vuur.
Voeg er de tomaatblokjes en de oregano aan toe. Kruid naar smaak bij met peper en zout. Laat 5 minuten sudderen in de open pan.
Doe het vlees weer bij de saus.
Laat nog een paar minuten goed doorwarmen.
Kook de pasta beetgaar in gezouten water. Giet ze af en vermeng ze met de saus.
Serveer met gemalen grana padano of parmezaan in een apart kommetje.