Recept
« Terug naar recepten
Spitskool met boursin
PT20M
Spitskool met boursin
Een heerlijk spitskool met boursin recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Spitskool met boursin te bereiden
De harde kern verwijderen van de kool snij de kool in fijne reepjes goed wassen en even blancheren.
Giet af en laat goed uitlekken.
Warm de kool met een beetje boter terug op, kruiden en boursin toevoegen.
Serveer zeer warm.
Giet af en laat goed uitlekken.
Warm de kool met een beetje boter terug op, kruiden en boursin toevoegen.
Serveer zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
derbyke zegt:
gea zegt:
derbyke zegt: