KookJij

Spitskool met boursin

Een heerlijk spitskool met boursin recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Spitskool met boursin te bereiden

De harde kern verwijderen van de kool snij de kool in fijne reepjes goed wassen en even blancheren.
Giet af en laat goed uitlekken.
Warm de kool met een beetje boter terug op, kruiden en boursin toevoegen.
Serveer zeer warm.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

derbyke

derbyke zegt:
Laat het je smaken whhendriks, simpel gerechtje en vlug klaar :);):p
whhendriks

whhendriks zegt:
ik ga het v/d week maken.
geabruining

geabruining zegt:
:):):):):):)
derbyke

derbyke zegt:
Goed geraden Gea, aardappelpompoenpuree en kalkoengehaktbroodje met spitskool. Deze natuurlijk te vinden op mijn recepten pagina of gewoon...http://www.kookjij.nl/recept-kalkoengehaktbroodje-met-spitskool en http://www.kookjij.nl/recept-aardappelpompoenpuree even kopieren en je bent op de recepten die er bij geserveerd werden :);):p
gea

gea zegt:
Ik zou dit eerder denk ik, als een soort pureetje eten en er dan een stukje vlees bij nemen???:p
whhendriks

whhendriks zegt:
Met gekookte of gebakken aardappelen?
gea

gea zegt:
Lijkt me erg lekker, Hilde! Wat heb je hier nog bij geserveerd?;););)