Recept
« Terug naar recepten
Spoom van aardbeien met witte port
PT15M
Spoom van aardbeien met witte port
Een heerlijk spoom van aardbeien met witte port recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Spoom van aardbeien met witte port te bereiden
Verwarm de witte basterdsuiker met het water tot de suiker is opgelost. Laat de suikerstroop afkoelen.
Pureer de aardbeien met het citroensap en roer er de peperkorrels door.
Schenk het mengsel in een ijslaatje en laat het ong. 4 uur in de diepvriezer bevriezen.
Roer het mengsel elk uur met een vork door.
Serveren: schep een bolletje in elk glas en schenk hierover wat witte port. Garneer de glazen eventueel met kleine aardbeien en serveer ze direct.
Pureer de aardbeien met het citroensap en roer er de peperkorrels door.
Schenk het mengsel in een ijslaatje en laat het ong. 4 uur in de diepvriezer bevriezen.
Roer het mengsel elk uur met een vork door.
Serveren: schep een bolletje in elk glas en schenk hierover wat witte port. Garneer de glazen eventueel met kleine aardbeien en serveer ze direct.
Marielle zegt: