KookJij

Spread van leverworst en kastanjechampignons

Een heerlijk spread van leverworst en kastanjechampignons recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: nvt personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Koud
  2. > Ontbijt & Lunch - Koud
Bevat per éénpersoons portie: 140 kCal energie
5 Gram eiwit
12 Gram vet
1 Gram koolhydraten
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Koken en Genieten jan 2012
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Spread van leverworst en kastanjechampignons te bereiden

1. De champignons schoonborstelen en in heel dunne schijven snijden.
2. De olie verhitten in de koekenpan en de champignons snel bakken op hoog vuur. Op smaak brengen met zout en peper en af laten koelen.
3. In een kom de leverworst losroeren met de slagroom en de majoraan en eventueel de brandy.
4. Meng de champignons erdoor.
5. Serveer de spread op bijv. volkorenbrood/chips/toastjes.
6. De cranberry's kun je erop leggen of apart opdienen.

Mijn kookverhaal (Flavia Vasco de Sousa)

Dit vonden we lekker, weer eens een andere spread.
Ik was jammer genoeg vergeten er een foto van te maken, dat komt dus nog.
Ook lekker als beleg op een warm broodje.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst