Dit vonden we lekker, weer eens een andere spread.
Ik was jammer genoeg vergeten er een foto van te maken, dat komt dus nog.
Ook lekker als beleg op een warm broodje.
Recept
« Terug naar recepten
Spread van leverworst en kastanjechampignons
PT30M
Spread van leverworst en kastanjechampignons
Een heerlijk spread van leverworst en kastanjechampignons recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Flavia Vasco de Sousa
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
nvt personen
Categorieën:
- > Hapjes - Koud
- > Ontbijt & Lunch - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
140 kCal energie
5 Gram eiwit
12 Gram vet
1 Gram koolhydraten
5 Gram eiwit
12 Gram vet
1 Gram koolhydraten
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Koken en Genieten jan 2012
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Spread van leverworst en kastanjechampignons te bereiden
1. De champignons schoonborstelen en in heel dunne schijven snijden.
2. De olie verhitten in de koekenpan en de champignons snel bakken op hoog vuur. Op smaak brengen met zout en peper en af laten koelen.
3. In een kom de leverworst losroeren met de slagroom en de majoraan en eventueel de brandy.
4. Meng de champignons erdoor.
5. Serveer de spread op bijv. volkorenbrood/chips/toastjes.
6. De cranberry's kun je erop leggen of apart opdienen.
2. De olie verhitten in de koekenpan en de champignons snel bakken op hoog vuur. Op smaak brengen met zout en peper en af laten koelen.
3. In een kom de leverworst losroeren met de slagroom en de majoraan en eventueel de brandy.
4. Meng de champignons erdoor.
5. Serveer de spread op bijv. volkorenbrood/chips/toastjes.
6. De cranberry's kun je erop leggen of apart opdienen.