KookJij

Spruitensoep met slagroom

Een heerlijk spruitensoep met slagroom recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Soepen - met Groente
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Duitsland
Keuken: Europese
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Spruitensoep met slagroom te bereiden

-Spruiten schoonmaken en gaar koken met een beetje zout.
-Daarna vergiet gooien en laten uitlekken.
-Kippebouten in 2 liter water en de bouillonblokjes langzaam gaar koken.
-De uitgelekte spruiten fijn prakken.
-De gare kippebouten uit de bouillon scheppen, ontbenen en in stukjes snijden.
-Gekookte ham in stukjes snijden.
-Geprakte spruiten, stukjes kip en de stukjes ham terug bij de bouillon doen en even aan de kook brengen.
Eventueel op smaak brengen met wat zout en peper.
- Voor het opdienen de slagroom stijf kloppen, zonder toevoeging van suiker.
-Soep in de borden scheppen en daarop een mop slagroom!!!

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst