Recept
« Terug naar recepten
Spruitjessoep met aardappelen
PT30M
Spruitjessoep met aardappelen
Lekker hartverwarmende soep in de winter
Recept van:
Jeannine Van Immerseel
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Jeannine Van Immerseel
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Spruitjessoep met aardappelen te bereiden
Maak de spruitjes schoon en halveer deze, schil de aardappelen en snij in blokjes. Doe de groenten in de kokende bouillon en laat ongeveer 15 minuten garen .
Pureer de groenten in de blender en voeg de puree terug bij de bouillon. Breng de soep op smaak met peper en zout en eventueel wat nootmuskaat.
Doe room en boter in een soepkom en voeg al roerende de hete soep toe.
Pureer de groenten in de blender en voeg de puree terug bij de bouillon. Breng de soep op smaak met peper en zout en eventueel wat nootmuskaat.
Doe room en boter in een soepkom en voeg al roerende de hete soep toe.