Recept
« Terug naar recepten
spruitjesstamppot. met gebakken kaas
PT20M
spruitjesstamppot. met gebakken kaas
Een heerlijk spruitjesstamppot. met gebakken kaas recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
jan evert.van dusschoten
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
8
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe spruitjesstamppot. met gebakken kaas te bereiden
kook de aardapelen gaarin water met een beetje zout
verhit de olie en bak de spruitjes in 6 minuten beetgaar
stamp de aardappelen tot puree en stamp de gebakken spruitjes erdoor
voeg melk,boter en kaneelpoeder toe enroer alles goed door
steek de kaasplakken rond uit,haalze door het ei en dan door het parneermeel
smelt de boter en bak de plakken kaas in 4-5 minuten krokant van buiten en zacht van binnen
serveer ze met de spruitjessstamppot en schep er een lepel cranberrysaus op
verhit de olie en bak de spruitjes in 6 minuten beetgaar
stamp de aardappelen tot puree en stamp de gebakken spruitjes erdoor
voeg melk,boter en kaneelpoeder toe enroer alles goed door
steek de kaasplakken rond uit,haalze door het ei en dan door het parneermeel
smelt de boter en bak de plakken kaas in 4-5 minuten krokant van buiten en zacht van binnen
serveer ze met de spruitjessstamppot en schep er een lepel cranberrysaus op