KookJij

Stampotboerenkool met rookworst

Als je het lekker vind daan kun je er nog een spaanse peper door doen zelf vind ik dat wel erg lekker maar laat dan de cayennepeper achterwegen tenminste als je de zaadjes erin laat zitten
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 8 personen
Categorieën:
  1. > Dieet & Slank - Hoofdgerecht
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Eigen recept
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Stampotboerenkool met rookworst te bereiden

  1. Kook de aardappelen gaar 
  2. Kook de boerenkool in een pan met water en zout en voeg de ruccola toe 
  3. Bak ondertussen de spekblokjes en de uien blokjes met wat cayennepeper of met een spaanse peper 
  4. Giet dan de aardappelen en de boerenkool af en doe deze bij elkaar en stamp dit fijn en meng dan de mosterd en de spek en ui toe  en stamp dit nog even goed door  elkaar proef of de smaak goed is en voeg eventueel nog wat zout of peper toe en voeg als laatste de fijngesneden bosui toe dit kan je het beste op het bord erbij doen
  5. Kook dan de rookworst even tot hij klaar is  en eetsmakelijk

Mijn kookverhaal (marcel knol)

dit recept is ook lekker met Spaanse peper en chorizoworst je kan er ook nog een klein beetje chilisaus door doen als je dat wil en lekker vind

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst