Recept
« Terug naar recepten
Stamppot Chinese kool
PT20M
Stamppot Chinese kool
Een heerlijk stamppot chinese kool recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Gerard Schaefers
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Stamppot Chinese kool te bereiden
De aardappelen gaarkoken.
Intussen de uien fijnsnipperen en in een beetje boter fruiten.
De rozijnen toevoegen een even laten meebakken.
In een droge koekenpan onder voortdurend omscheppen de kokos lichtbruin roosteren.
De cashewnoten knapperig bakken in olie.
Gatenkaas en ananas in blokjes snijden en de Chinese kool in reepjes.
De aardappelen afgieten (vocht opvangen), fijnstampen en met wat kookvocht en de rest van de ingrediënten omscheppen.
Garneren met kokos en cashewnoten.
Intussen de uien fijnsnipperen en in een beetje boter fruiten.
De rozijnen toevoegen een even laten meebakken.
In een droge koekenpan onder voortdurend omscheppen de kokos lichtbruin roosteren.
De cashewnoten knapperig bakken in olie.
Gatenkaas en ananas in blokjes snijden en de Chinese kool in reepjes.
De aardappelen afgieten (vocht opvangen), fijnstampen en met wat kookvocht en de rest van de ingrediënten omscheppen.
Garneren met kokos en cashewnoten.