Recept
« Terug naar recepten
Stamppot rucola met gebakken saucijzen
PT40M
Stamppot rucola met gebakken saucijzen
Een heerlijk stamppot rucola met gebakken saucijzen recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
François Boursin
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
www.boursin.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Stamppot rucola met gebakken saucijzen te bereiden
Schil de aardappelen, was ze en snijd vervolgens in stukken. Kook de aardappelen in ca. 15 minuten gaar. Verwarm de vloeibare margarine in een koekenpan en bak de braadworsten bruin en gaar. Blus af met iets water en laat ze onder een deksel 10 minuten garen. Was de rucola en hak grof. Giet de aardappelen af en stamp ze fijn met de rucola. Meng de Boursin erdoor en voeg naar smaak peper en zout toe.