Recept
« Terug naar recepten
Stamppot van kropsla en erwtjes
PT30M
Stamppot van kropsla en erwtjes
Een heerlijk stamppot van kropsla en erwtjes recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marina Niemegeers
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
ZOOZ
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Stamppot van kropsla en erwtjes te bereiden
Fruit de ui en de spekblokjes in Alpro margarine.
Voeg de gesneden sla bij.
Meng alles tot de sla geslonken is.
Doe er de gekookte aardappelen bij.
Stamp alles fijn.
Doe een scheutje Alpro room bij.
Kruid met peper en muskaatnoot.
Doe er de gekookte erwtjes bij.
Warm alles nog even op.
Voeg de gesneden sla bij.
Meng alles tot de sla geslonken is.
Doe er de gekookte aardappelen bij.
Stamp alles fijn.
Doe een scheutje Alpro room bij.
Kruid met peper en muskaatnoot.
Doe er de gekookte erwtjes bij.
Warm alles nog even op.
Mijn kookverhaal (Marina Niemegeers)
Smaakt heerlijk bij vis- en vleesgerechten.