Recept
« Terug naar recepten
Steak met Worcestershire - Ketjap Marinade
PT1500M
Steak met Worcestershire - Ketjap Marinade
Een heerlijk steak met worcestershire - ketjap marinade recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
1500 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Vlees
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
China
Keuken:
Oosterse
Bron:
Familie
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Steak met Worcestershire - Ketjap Marinade te bereiden
1).Maak een dressing van de rest van de ingredienten behalve het vlees en zorg voor een goede menging.
2).Pak het vlees in een plastic zak met de helft van de dressing / marinade nadat het vlees is ingewreven met zout en veel peper. Laat het vlees 23 uur in de koelkast marineren en haal het er een uur voor het nodig is om klaar te maken uit de ijskast om op kamertemperatur te laten komen.
3).Leg het vlees aan beide zijden 3 minuten in de grill en het zou dan medium-rare moeten zijn.
4).Laat het vlees 10 minuten rusten onder alu-folie
5).Snijd het vlees in dunne plakken en serveer het met de andere helft van de dressing / marinade.
2).Pak het vlees in een plastic zak met de helft van de dressing / marinade nadat het vlees is ingewreven met zout en veel peper. Laat het vlees 23 uur in de koelkast marineren en haal het er een uur voor het nodig is om klaar te maken uit de ijskast om op kamertemperatur te laten komen.
3).Leg het vlees aan beide zijden 3 minuten in de grill en het zou dan medium-rare moeten zijn.
4).Laat het vlees 10 minuten rusten onder alu-folie
5).Snijd het vlees in dunne plakken en serveer het met de andere helft van de dressing / marinade.
Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)
Geef er rijst bij en een tomatensalade.