Recept
« Terug naar recepten
Stevige kippensoep
PT20M
Stevige kippensoep
Een heerlijk stevige kippensoep recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Stevige kippensoep te bereiden
1. Snijd de wortels van de prei en verwijder het buitenste blad. Snijd de prei in ringen en was deze onder koud stromend water. Was de tomaat. Snijd de tomaat doormidden en verwijder de zaadjes. Snijd de tomaat in blokjes.
2. Giet het potje bouillon in een kookpan en voeg nog twee potjes water toe. Breng de bouillon aan de kook. Voeg de prei, de tomaat, de tagliatelle en het bouillonblokje toe en kook de soep tot de tagliatelle beetgaar is (even proeven).
3. Roer de ketjap en sambal door de soep.
2. Giet het potje bouillon in een kookpan en voeg nog twee potjes water toe. Breng de bouillon aan de kook. Voeg de prei, de tomaat, de tagliatelle en het bouillonblokje toe en kook de soep tot de tagliatelle beetgaar is (even proeven).
3. Roer de ketjap en sambal door de soep.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
henny zegt:
henny zegt:
Bobby zegt:
Bobby zegt:
brandaris zegt: