Recept
« Terug naar recepten
Stevige omelet
PT8M
Stevige omelet
Een heerlijk stevige omelet recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Wim Kraaijenzank
Bereidingstijd:
8 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
eigen creatie
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Stevige omelet te bereiden
Doe de 3 eieren in een kom en kluts die samen met wat peper en zout. Snijd de champignon in dunne schijfjes.
Doe het eimengsel in de koekepan waarin wat boter is gesmolten, strooi daar de kaas overheen en verdeel daarover de champignonschijfjes probeer over de schijfjes een beetje eimengsel te krijgen zodat je de omelet makkelijker kunt keren als de onderzijde voldoend gebakken is.
Neem de 2 sneetjes brood doe er een beetje boter op en leg hier de gekookte ham op.
Deel de omelet in 2 porties en leg die boven op de boterham met ham.
Doe het eimengsel in de koekepan waarin wat boter is gesmolten, strooi daar de kaas overheen en verdeel daarover de champignonschijfjes probeer over de schijfjes een beetje eimengsel te krijgen zodat je de omelet makkelijker kunt keren als de onderzijde voldoend gebakken is.
Neem de 2 sneetjes brood doe er een beetje boter op en leg hier de gekookte ham op.
Deel de omelet in 2 porties en leg die boven op de boterham met ham.