Recept
« Terug naar recepten
stevige soep uit ticino
PT25M
stevige soep uit ticino
Een heerlijk stevige soep uit ticino recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Soepen - met Groente
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe stevige soep uit ticino te bereiden
Spoel de kruiden af, schud ze uit en hak ze fijn. Breng de bouillon aan de kook. Voeg de groenten en de kruiden toe en kook de bouillon 20 min door op laag vuur.Breng de soep op smaak met zout, peper en karwijzaad. Pel en snipper de uien. Pel de teentjes knoflook en knijp ze uit in de knoflookpers. Maak het gehakt aan met ui, knoflook en ei. Voeg de mosterd en het paneermeel toe. Breng het gehakt op smaak met zout, cayennepeper en paprikapoeder. Rol balletjes van het gehakt. Voeg de gehaktballetjes 10 min voor het eind van de kooktijd toe aan de soep. Snijd het brood. Schep de soep op de borden. Geef het brood bij de soep.