KookJij

Stevige spinaziepasta

Een heerlijk stevige spinaziepasta recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: paninhetland.nl
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Stevige spinaziepasta te bereiden

Snijd de rode uien grof, de knoflook fijn en de feta in blokjes. Bak de spekjes in de pan samen met de rode uien in wat olijfolie. Kook ondertussen de pasta beetgaar in kokend water.

Als de spekjes en uien lekker doorbakken zijn, kan je de spinazie toevoegen. Het wordt nu al een saus. Voeg nog wat crème fraîche toe en roer het even door. Voeg nu een beetje peper en zout toe voor de smaak.

Pas als laatste toevoeging kan je de feta over de saus heen strooien. Dit hoeft niet meer geroerd te worden.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

deb

deb zegt:
Dit recept is ook lekker met een grote boursine knoflook kruiden. Zo maak ik hem altijd.