Recept
« Terug naar recepten
Stevige spinaziepasta
PT30M
Stevige spinaziepasta
Een heerlijk stevige spinaziepasta recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Pan in het Land
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Pasta's
- > Makkelijk & snel - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
paninhetland.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Stevige spinaziepasta te bereiden
Snijd de rode uien grof, de knoflook fijn en de feta in blokjes. Bak de spekjes in de pan samen met de rode uien in wat olijfolie. Kook ondertussen de pasta beetgaar in kokend water.
Als de spekjes en uien lekker doorbakken zijn, kan je de spinazie toevoegen. Het wordt nu al een saus. Voeg nog wat crème fraîche toe en roer het even door. Voeg nu een beetje peper en zout toe voor de smaak.
Pas als laatste toevoeging kan je de feta over de saus heen strooien. Dit hoeft niet meer geroerd te worden.
Als de spekjes en uien lekker doorbakken zijn, kan je de spinazie toevoegen. Het wordt nu al een saus. Voeg nog wat crème fraîche toe en roer het even door. Voeg nu een beetje peper en zout toe voor de smaak.
Pas als laatste toevoeging kan je de feta over de saus heen strooien. Dit hoeft niet meer geroerd te worden.
deb zegt: