Recept
« Terug naar recepten
Stofoe Komrokomro
PT15M
Stofoe Komrokomro
Een heerlijk stofoe komrokomro recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
harry dokman
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Suriname
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
Harry Dokman [email protected]
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Stofoe Komrokomro te bereiden
Snij de Ui in partjes, dus geen ringen( moet grof zijn) en snij de Knoflook fijn. Maak een beetje olie heet en bak de uien met de knoflook glazig en doe er 1 of 2 Bouillonblokjes bij, snij ondertussen de Tomaten in partjes en doe deze bij de glazig gebakken mix, schil de Komkommer, en snij deze in 4 stukken, snij deze 4 stukken weer in vieren in de lengte. Als de tomaat gaar wordt doe dan de komkommer er bij en laat het geheel 5 min sudderen op middel hoog vuur (regelmatig omscheppen), op smaak brengen met zwarte Peper, eventueel Zout toevoegen, pas op want in de Bouillonblokjes zit al veel Zout
Mijn kookverhaal (harry dokman)
Een makkelijk, fris en smakelijke Groenten, eventueel kun je met de Uien en Knoflook wat Garnaaltjes meebakken.