Recept
« Terug naar recepten
Stooflappen van de antillen
PT150M
Stooflappen van de antillen
Het is weer tijd voor de stoofpotjes! Ook heerlijk om in de Tajine te maken.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
150 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
9
Herkomst:
Aruba
Keuken:
Caraibische
Bron:
jumbosupermarkten.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Stooflappen van de antillen te bereiden
Het vlees in reepjes snijden. Wrijf het vlees in met zout en peper en de uitgeperste knoflook. Doe de boter in de pan en laat deze heet worden. Bak het vlees aan alle kanten mooi bruin. Draai het vuur wat lager en laat de ringen paprika en de ananas even meebakken. Voeg dan de tomatenpuree, enkele lepels ananassap, suiker, azijn en een scheutje water toe. Dek de pan af met een deksel en laat het vlees gaar stoven in 2 uur. Bind het vocht met een maizenapapje.
rinus zegt: