Dit stoofpotje met hamlap, champignons en krieltjes is een heerlijke, eenvoudige maaltijd. Het vlees wordt gebakken en gestoofd in water en groentebouillon mengsel, vergezeld van tijm en cherrytomaten. Als laatste wat gekookte snijbonen toevoegen en geniet ervan !Een eenvoudig alledaag gerecht. Smakelijk en slank met maar 450 kcal
Recept
« Terug naar recepten
Stoofpotje met hamlap, champignons en krieltjes
PT35M
Stoofpotje met hamlap, champignons en krieltjes
Een lekker, eenvoudig en gezond maaltje voor twee. Bovendien nog slank ook.
Recept van:
Lidy Berkx
Bereidingstijd:
35 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Europese
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Stoofpotje met hamlap, champignons en krieltjes te bereiden
- Bestrooi het vlees met peper uit de molen.
- Verhit de boter/olie en bak de vleesblokjes mooi bruin.
- Voeg de krieltjes toe en bak ze een paar minuten mee.
- Voeg 200 ml water toe met de champignons en wat tijm en de 1/2 groentebouillonblok
- Stoof het geheel in 10-15 minuten gaar.
- Warm de laatste paar minuten de tomaatjes mee.
- Maak ondertussen de snijbonen schoon, was ze en snij ze schuin in stukjes.
- Kook ze beetgaar in 8-12 minuten , Giet ze af en roer ze door de stoofpot.
- Smakelijk.