KookJij

Stoofpotje met hamlap, champignons en krieltjes

Een lekker, eenvoudig en gezond maaltje voor twee. Bovendien nog slank ook.
Recept van:
Bereidingstijd: 35 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Dieet & Slank - Hoofdgerecht
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Europese
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Stoofpotje met hamlap, champignons en krieltjes te bereiden

  1. Bestrooi het vlees met peper uit de molen.
  2. Verhit de boter/olie en bak de vleesblokjes mooi bruin. 
  3. Voeg de krieltjes toe en bak ze een paar minuten mee.
  4. Voeg 200 ml water toe met de champignons en wat tijm en de 1/2 groentebouillonblok
  5. Stoof het geheel in 10-15 minuten gaar.
  6. Warm de laatste paar minuten de tomaatjes mee.
  7. Maak ondertussen de snijbonen schoon, was ze en snij ze schuin in stukjes.
  8. Kook ze beetgaar in 8-12 minuten , Giet ze af en roer ze door de stoofpot.
  9. Smakelijk.

Mijn kookverhaal (Lidy Berkx)

Dit stoofpotje met hamlap, champignons en krieltjes is een heerlijke, eenvoudige maaltijd. Het vlees wordt gebakken en gestoofd in water en groentebouillon mengsel, vergezeld van tijm en cherrytomaten. Als laatste wat gekookte snijbonen toevoegen en geniet ervan !Een eenvoudig alledaag gerecht. Smakelijk en slank met maar 450 kcal

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst