Recept
« Terug naar recepten
Stoofpotje van varkensvlees met Duvel en Luikse stroop
PT180M
Stoofpotje van varkensvlees met Duvel en Luikse stroop
Een heerlijk stoofpotje van varkensvlees met duvel en luikse stroop recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
180 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Solo.be
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Stoofpotje van varkensvlees met Duvel en Luikse stroop te bereiden
Snij de ui en wortelen in grote brunoise.
Snij het vlees in stukken en bak het bruin in Solo Vloeibaar.
Voeg de ui en de wortelen toe.
Blus met Duvel en voeg de Luikse stroop toe. Laat tot de helft inkoken en overgiet dan met de vleesbouillon.
Laat 2 uur en een kwartier sudderen op een zacht vuur.
Dien op met rijst en sluimererwten.
Snij het vlees in stukken en bak het bruin in Solo Vloeibaar.
Voeg de ui en de wortelen toe.
Blus met Duvel en voeg de Luikse stroop toe. Laat tot de helft inkoken en overgiet dan met de vleesbouillon.
Laat 2 uur en een kwartier sudderen op een zacht vuur.
Dien op met rijst en sluimererwten.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
HarryLohr zegt:
fijnproever zegt: