KookJij

Stoofvlees met noedels

Een heerlijk stoofvlees met noedels recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 120 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Ramon Beuk
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Stoofvlees met noedels te bereiden

Breng het vlees op smaak met zout en peper en bak het aan in een mengsel van olie en boter. Voeg de in stukjes gesneden paprika’s, het fijngesneden citroengras, de sojasaus, ketjap, gembersiroop, limoensap en bouillon toe. Breng aan de kook, draai het vuur laag en laat zonder deksel ongeveer 2 uur stoven. Snijd ondertussen de komkommer in fijne reepjes en meng de rijstazijn erdoor. Kook de noedels en spoel ze af.








Verdeel wat noedels over het midden van een diep bord. Schep er wat vlees op, en een beetje komkommer.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst