zelf plaats ik mijn gietijzeren pan in de oven van 100 graden.
Vlees regelmatig overgieten met de jus.
Lekker met rozemarijn aardappeltjes uit de oven!
Recept
« Terug naar recepten
Stoofvlees op zijn Italiaans
PT150M
Stoofvlees op zijn Italiaans
Een heerlijk stoofvlees op zijn italiaans recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Hollestelle
Bereidingstijd:
150 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
8
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Stoofvlees op zijn Italiaans te bereiden
Olie verwarmen in pan
Sukadelappen alle kanten bruin bakken
Uien toevoegen en even mee laten bakken
Wijn, azijn, runderbouilllon toevoegen en vervolgens de gedroogde tomaten.
Het vlees 2 uur laten sudderen. Tot het goed gaar is.
Sukadelappen alle kanten bruin bakken
Uien toevoegen en even mee laten bakken
Wijn, azijn, runderbouilllon toevoegen en vervolgens de gedroogde tomaten.
Het vlees 2 uur laten sudderen. Tot het goed gaar is.
Mijn kookverhaal (Marijke Hollestelle)
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
rangvi zegt:
Anna zegt:
Groetjes, Anna
KookJij.