KookJij

Stoofvlees op zijn Italiaans

Een heerlijk stoofvlees op zijn italiaans recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 150 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Dieet & Slank - Hoofdgerecht
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron:
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Stoofvlees op zijn Italiaans te bereiden

Olie verwarmen in pan
Sukadelappen alle kanten bruin bakken
Uien toevoegen en even mee laten bakken
Wijn, azijn, runderbouilllon toevoegen en vervolgens de gedroogde tomaten.
Het vlees 2 uur laten sudderen. Tot het goed gaar is.

Mijn kookverhaal (Marijke Hollestelle)

zelf plaats ik mijn gietijzeren pan in de oven van 100 graden.
Vlees regelmatig overgieten met de jus.

Lekker met rozemarijn aardappeltjes uit de oven!

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Anna

Anna zegt:
Inderdaad, Maria, Sucadelappen is bief met ook iets vet dooraderd.
Groetjes, Anna
KookJij.
rangvi

rangvi zegt:
Is niet erg dat dit is overgetypt, ik weet zeker dat er veel leden blij zullen zijn met dit recept ! Maar beste Marijke : ik woon al 32 jaar in Frankrijk : wat zijn sukadelappen ook alweer ?? Is dat bief ? Het gerecht lijkt een beetje op Limburgs "zuurvlees" ( ik kom uit Maastricht) of heb ik dit mis ? Groetjes uit Brest ! :)
rob-a

rob-a zegt:
Ook erbij vermelden dat je dit gerecht uit de 'taste' hebt. Dit is excact overgetypt ;)