Recept
« Terug naar recepten
Straatsburger slakken (Escargots de Strasbourg)
PT45M
Straatsburger slakken (Escargots de Strasbourg)
Een heerlijk straatsburger slakken (escargots de strasbourg) recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
9
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Straatsburger slakken (Escargots de Strasbourg) te bereiden
De huisjes van de slakken in heet water wassen en laten uitlekken.Ieder huisje vullen met een 1/2 theelepel slakkevocht,de slakken erin stoppen.De boter smeuig roeren.Ui.ttentje knoflook en sjalotjes pellen en fijnsnipperen en met de peterselie aan de boter toevoegen en goed vermengen.De boter met peper en zout op smaak brengen.De gevulde slakkehuisjes met de kruidenboter dichtstrijken en in een platte,vuurvast schaaltje zetten.Het schaaltje op het rooster in een op 225-250C voorverwarmde oven schuiven.De slakken ondeveer 20 min.bakken.
Lekker met stokbrood.
Lekker met stokbrood.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
derbyke zegt:
chris zegt:
[url]http://link.marktplaats.nl/290392799[/url]