KookJij

Stroganoffsaus

Een heerlijk stroganoffsaus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 8 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Stroganoffsaus te bereiden

Knoflook hakken en samen met uien, paprika en champignons wat aanfruiten. Tomatenpuree toevoegen en even mee fruiten. Flamberen met de wodka, afblussen met de jus de veau en reduceren (laten inkoken). Room of crème fraîche toevoegen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

carin

carin zegt:
Je kunt in plaats van wodka ook een goede witte wijn gebruiken, je proeft weinig verschil.
Liske

Liske zegt:
Natuurlijk kun je deze saus ook zonder alcohol maken, je kunt dan alleen niet flamberen!
slaatje

slaatje zegt:
Nee, zonder alcohol kun je volgens mij niet flamberen. Misschien kun je, net als de crème brûlée, even de brander erover halen. Groetjes Gerda ;):p
mitch

mitch zegt:
Kan dit ook zonder alcohol?